ПрАТ
«Миронівська птахофабрика»

Миронівська ПФ взяла участь у Ярмарку вакансій у Білоцерківському НАУ

IMG-1c11фр.jpg      P71102-123927фр.jpg

На Миронівській птахофабриці, як і в цілому в МХП, постійно працюють над пошуком нових перспективних працівників. У контексті цього важливо відзначити, що підприємство цікавлять не лише досвідчені професіонали, а й молоді фахівці, які хочуть реалізуватись та досягати успіхів у своїй професії. З цією метою МПФ активно взаємодіє із профільними навчальними закладами та бере участь у різноманітних профорієнтаційних заходах.

Саме такий захід – традиційний Ярмарок вакансій – днями відбувся у Білоцерківському національному аграрному університеті. Аби презентувати свої пропозиції з працевлаштування, популярні вакансії та програми стажувань, у ньому взяли участь і представники Миронівської птахофабрики на чолі із заступником директора з персоналу Валентиною Крижановською. Майбутнім випускникам розповіли про кадрові потреби, широкий соціальний пакет, можливості кар’єрного зростання на підприємствах, про програму для молодих спеціалістів «Почни кар’єру з МХП»:

– Підприємства компанії Миронівський хлібопродукт успішно працюють та постійно розвиваються. Це, у свою чергу, є запорукою стабільності та впевненості у завтрашньому дні для наших працівників. Поряд із гідною заробітною платою забезпечуємо й важливі соціальні послуги, серед яких безкоштовне розвозка на роботу й додому, комплексні обіди за символічну 1 гривню тощо. Крім того, ми мотивуємо людей різними бонусними програмами на зразок дошки пошани, організовуємо відпочинок та оздоровлення за рахунок підприємства, активно діють програми «Кадровий резерв», «Почни кар’єру з МХП» та багато іншого.

Детально про роботу за конкретними напрямами студентів ознайомили спеціалісти МПФ – головний зоотехнік Дмитро Попов, провідний лікар ветеринарної медицини Роман Соловей та молодший майстер дільниці замороження та інжектування частин тушки КзПКБ Євгенія Чорняк.

Відповідаючи на запитання майбутніх молодих фахівців, вони відзначили важливість правильного вибору першого робочого місця, від якого досить часто залежить яким чином складеться професійне життя в цілому.

У свою чергу студенти подякували за детальну й корисну інформацію, яка обов’язково стане їм у нагоді.

Валентина Крижановська наголосила, що двері підприємств МХП завжди відкриті для молодих спеціалістів: грамотних, допитливих, креативних, тих, які хочуть бути успішними.